Omleta cu fulgi de ovaz

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 17 Iul 2013 | 10394 vizualizari

 

..... pentru maine dimineata...cum credeti, pastrati ca sa aveti si maine...:))>:D

 

INGREDIENTE

  • un ou
  • sare
  • 10 ml ulei de masline
  • 2 lingurite cu fulgi de ovaz
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu fulgi de ovaz:

Se amesteca totul bine, inclusiv uleiul. Se pune o tigaie antiaderenta la incins, si cand este gata dam drumul compozitiei. Se lasa cateva minute pe o parte, cateva pe cealalta si ...gata!

E o gustare calda, foarte satioasa. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Cris2711 1

18.07.2013, 16:40

imi place ca vad

Cris2711 1

18.07.2013, 16:40

ceva bun)

alilianaa 1

18.07.2013, 16:43

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Lahm bi ageen(carne pe aluat)